...Men det Hjälper Torr Hud

HTH gör vad vi heter – vi hjälper torr hud. Vi vet att våra produkter kanske inte kommer att lösa alla dina vardagsproblem. Det vi vet med säkerhet är att hudkrämer från HTH går snabbt in i huden och lämnar den återfuktad.

HTH hjälper torr hud, och känslan av att slippa torr hud är rätt skön. Och vem vet, en mjuk och len hud kanske gör att du lättare kan ta dig an andra problem i livet…stora som små.

Hitta din favorit från HTH >>

hth

Funktionell hudvård

Torr hud är obehagligt. Huden känns stram, kan svida och ibland spricka. HTH erbjuder funktionell hudvård som hjälper torr hud. HTH står ju trots allt för Hjälper Torr Hud, fiffigt eller hur?

Våra hudkrämer innehåller ingredienser som finns naturligt i huden. Vi har vetenskapen på vår sida och alla våra produkter är dermatologiskt testade. HTH kan det här med torr hud.

Hållbarhet är vägen framåt

Hudvård ska vara hållbar. Våra produkter tillverkas lokalt i Falun. Alla våra produkter är veganska och många av dem är dessutom Svanenmärkta.

Vi strävar även efter att våra förpackningar till så stor utsträckning som möjligt ska vara gjorda på återvunnen plast. På varje förpackning kan du se hur många procent återvunnen plast som har använts.

Skruv

7 tips för att slippa torr hud!

Upplever du torr hud? Här är våra bästa tips för att slippa torr hud!