Välj en mild hudkräm

hth-mor-barn-mild-hudkram

En naturlig och mild hudkräm som kan användas av hela familjen är en bra idé!

Under de senaste åren har man sett att konsumenter bryr sig mer om ingredienserna i hudkrämer. Man vill inte ha onödiga eller skadliga ingredienser på sin hud. Det är därför en bra idé att använda en dokumenterat mild lotion som skyddar och vårdar torr och känslig hud.

Dokumenterad mild hudkräm

HTH skin repair är en speciell kräm som skyddar och vårdar huden, oavsett ålder. Krämen är dokumenterat mild, återfuktande och normaliserar hudens skyddsbarriär.

HTH skin repair har gått igenom en omfattande hälso- och miljökontroll. Den är oparfymerad och innehåller inga färgämnen.

Krämen återfuktar huden och normaliserar hudens barriärfunktion. Den innehåller utvalda oljor och hudens egna naturliga fuktgivande ingredienser.

En mild kräm tar hand om huden

Eftersom torr hud förekommer eller förvärras av yttre faktorer, finns det mycket du kan göra för att hjälpa din hud att upprätthålla sin naturliga balans. Tänk fukt!

Konsistensen av en lotion är också viktig. HTH skin repair är lätt att applicera och absorberas snabbt av huden.

Extra torr och känslig hud behöver en kräm som är speciellt utformad för att skydda och vårda huden. Speciellt under perioder när huden utsätts för ytterligare påfrestningar.

Krämer som innehåller hudens egna naturliga fuktgivande ingredienser, såsom karbamid och mjölksyra ger en naturlig balans. Beta Glucan främjar cellförnyelsen och förbättrar hudens elasticitet. Hudens skyddsbarriär normaliseras och fukt i hudlagren bevaras.

Välj en hudkräm med dokumenterad effekt

Välj en hudkräm som är kliniskt och dermatologiskt testat – en hudkräm som håller sina löften.